BEÍRATKOZÁS

inscriere


RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI :

A verseny nyitott mindenki számára aki szereti a sportot és a mozgást  a természetben.Amire szükség van:  jó egészség,  megfelelő edzettségi szint és  speciális technikai tudást.

A 18 év alattiaknak szükséges  szülők vagy gyám, írásbeli hozzájárulása , a beiratkozási lapon és a felelőségi nyilatkozaton. A résztvevők teljes mértékben felelősséget vállalnak az egészségi álapotukért. Minden regisztrált résztvevő kap egy  versenyszámot a szervezőktől. Minden résztvevőnek  be kell tartania  a verseny szabályait és követnie kell a szervezők utasitásait.

A BEÍRATKOZÁSI  DÍJ   tartalmaz egy start csomagot  amelyet csak a Race, Marathon és Elite  versenyeken részvevők kell fizesék.

Nem kell díjat fizessenek   az  MTB KIDS  versenyszám  résztvevői .

Nevezési Díj: 50 RON  amennyiben  2016 szeptember 4-ig ,kifizetik.

Nevezési Díj: 70 RON ha a beíratkozás és a kifizetés a verseny napján történik.

A két külömböző ár  célja, hogy ösztönözze a korai beíratkozást ,annak érdekében hogy  egy magasabb szintű szervezést tudjunk  bisztositani. Nagy segitség a szervezőknek ha  előre tudják a versenyzők számát, ahoz hogy  előkészítsék  a szükséges anyagokat (pl. pólók a  start csomaghoz , rajtszámok, stb.)

START CSOMAG :

Minden résztvevő, aki kifizette a beíratkozási  díjat ,kap a szervezőktöl egy start csomagot. Kérjük, kattintson  ide, hogy megtekinthesse a csomag tartalmát.

 

ÚTVONALAK ÉS KATEGÓRIÁK:

Race Verseny 33 km (1 kőr): 15-17, 18-29, 30-39, 40+ férfi és női

Marathon Verseny 52 km (2 kőr): 18-29, 30-39, 40+  férfi és női

Elite Verseny 52 Km (2 kőr):  18+  férfi és női  (csak a FRC -  Román Kerékpáros Szövetség  által leigazolt hivatásos sportolók)

MTB Verseny KIDS: Gyermek 0-8 év - egyéni akadály pálya  verseny

                                   Gyermekek 9-14 éves kerékpár kőrverseny

A részvétel csak  a saját felelősségre lehetséges.

A 18 év alattiak, résztvehetnek csak  abban az esetben ha egy gyámja  jelen van a beíratkozásnál és aláirja , vagy a szülök által tett  írásbeli nyilatkozattal ,  amit egy   közjegyző hitelesített .

A korosztályok meghatárazása  a kategóriákhoz  úgy lessz   kiszámitva hogy a folyó évböl levonjük  a  versenyző születési évét , fügettlenül melyik hónapban és napon született ,a kerékpározás általános szabályainak megfelelően. Példa : 2016-1986 = 30 év !

 

BEÍRATKOZÁS:

A beíratkozáshoz :

 -nyomja meg a Beíratkozás gombot.

Az on-line beíratkozások esetén , az érvényesités csak a beíratkozási díj befizetése és jováírása után történik meg.

 

A beíratkozási díj befizetési lehetöségei:

-A RO71 BTRL 0020 1205 W249 82XX  bankszámlára  (a megjegyzés rovatban feltüntetni : „beíratkozási díj Arad Bike Race”)  Transilvania Bank, számla tulajdonosa Clubul Sportiv Racing Bike Pro ;

- A Racing  Bike  Shop  üzlet székhelyén  (Arad, Dorobantilor utca, 1 sz. ) ;

-A versenyi helyszinén

Faxon, telefonon vagy e-mailben, a beíratkozás  nem lehetséges.

Aláírás nélküli formanyomtatványok nem  lesznek elfogadva.

 

ÉRVÉNYTELENITÉSEK:

Ha a rendezvény elmarad bármilyen kényszerhelyzet miat , a résztvevők nem kapnak kártérítést egyéb veszteségekért, például a szállás és az utazási költség.

Romania